Stap voor stap 
naar uw tuinervaring

01

Advies op uw maat.

Tuinen Van Strydonck brengt uw verhaal letterlijk naar buiten. Gedurende een uitvoerig gesprek bij u ter plaatse verkennen we de opportuniteiten die uw tuin kan bieden.
Uw voorkeuren en wensen vormen de essentie van uw toekomstige tuin. In een open atmosfeer vatten we het proces naar uw droomtuin aan.

“Onze jarenlange ervaring is de sleutel tot een
duurzame en authentieke tuinervaring.”

De beste kwaliteit voor uw tuin.

02

Tuinen Van Strydonck streeft naar absolute topkwaliteit doorheen het gehele project. U zult zien dat wij ons verdiepen tot in de kleinste details. Want details zijn allesbepalend. Uw buitenomgeving wordt optimaal benut voor maximaal welbehagen. 

Om uw tuinervaring naar een hoger niveau te tillen werken we samen met gerenommeerde tuinarchitecten. Wij hebben nauwe samenwerkingen, maar u bent volkomen vrij om uw tuinarchitect aan te brengen als expert. 

03

Uw tuin is in excellente handen.

Ons team bestaat uit rasechte specialisten met kennis van zaken. Zij hechten het grootste belang aan uw privacy en gaan steeds discreet te werk.

Uw flora wordt persoonlijk door ons geselecteerd in de beste kwekerijen van Europa. Kwaliteit is onze topprioriteit. Het eindresultaat is een symbiose pur sang.